Nastava za decu

Programi za naše najmlađe đake predškolskog uzrasta (5 i 6 godina), posebno su osmišljeni za prvi kontakt dece sa engleskim jezikom. Bazirani su na pedagoški adekvatnim metodama i igri. U prijateljskoj atmosferi ispunjenoj poverenjem, kroz pevanje, crtanje, glumu i kreativni rad motivišemo decu da zavole engleski jezik. Deca usvajaju osnovne jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu kroz raznovrsne komunikativne aktivnosti.

Nastava za osnovce prati psihofizički i lingvistički razvoj dece i prilagođena je razredu koji učenik pohađa. Programi su izuzetno privlačni i edukativni, a teme koje se na časovima obrađuju su raznovrsne i zanimljive. To sve omogućava deci da uče kroz aktivnosti zanimljive njihovom uzrastu i doprinosi razvoju izuzetno važne samostalnosti u učenju. Takođe, trudimo se da podstaknemo refleksiju o spostvenom učenju i napredovanju.

Zamisao je da učenjem od predškolskog uzrasta, pa kroz osnovnu i srednju školu polaznici u uzrastu od 15 do 17 godina dostignu nivo Cambridge First Certificate in English (FCE), nivo koji je često potreban prilikom zapošljavanja i omogućava samostalnu upotrebu i dalje učenje jezika. Polaznici dalje mogu nastaviti sa kursevima, prevashodno pripreme za CAE i CPE, koji predstavljaju usavršavanje znanja engleskog jezika.

Zahvaljujući pažljivo osmišljenim programima, deca svakako mogu početi sa učenjem u bilo kom uzrastu i bez obzira da li poseduju prethodno znanje.

Od srednjeg nivoa (B1.1) organizuju se i konverzacijski kursevi, pogodni za osvežavanje i aktiviranje pasivnog znanja polaznika.

O dinamici nastave možete se detaljno raspitati posetom školi ili pozivom na jedan od brojeva telefona.